Otvoreno Savetovalište za brak i porodicu

By | 31. mart 2017.

U četvrtak, 30. marta 2017. godine u Kuli je svečano otvoreno Savetovalište za brak i porodicu Centra za socijalni rad opštine Kula. Otvaranju su prisustvovali državni sekretari, direktorica Centra za socijalni rad opštine Kula, predsednik opštine Kula, kao i gosti i zaposleni u lokalnoj samoupravi.

Državni sekretari u Ministarstvu za rad, zapošljavnje, boračka i socijalna pitanja, Vladimir Ilić i dr Nenad Ivanišević prisustvovali su obeležavanju 55 godina rada Centra za socijalni rad Kula i otvaranju Savetovališta za brak i porodicu u okviru ovog Centra.

Prilikom svečanog otvaranja Savetovališta za brak i porodicu CSR Kula, Vladimir Ilić je istakao da je namenskim transferima za razvoj usluga na lokalnom nivou za opštinu Kula u 2017. godini Ministarstvo za rad opredililo 7.838.852,25 dinara.

Opština Kula primer je dobre prakse u načinu raspodele namenskih sredstva koja su utrošena namenski sa vidljivim rezultatima. Ilić je dodao da je resorno Ministarstvo za investiciona ulaganja Centru za socijalni rad Kula u prethodne tri godine izdvojilo ukupno 2,9 miliona dinara.

Predstavnicima lokalne samouprave i zaposlenima u CSR Kula državni sekretari Ilić i Ivanišević poželili su uspešan nastavak dugogodišnjeg rada i još uspešniji početak rada Savetovališta za brak i porodicu u novim prostorijama.

Pogledajte video prilog sa otvaranja: